Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Strandhuisjes Wijk aan Zee scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 159 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijk weekend gehad. Je bent er echt even helemaal uit.

Naam: Hetty De Jong
Datum: 25 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijke dagen aan zee

Naam: Karin Koopman
Datum: 23 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijk uitzicht, alles aanwezig

Naam: T. Biere
Datum: 23 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

het is een mooie week geweest met mooie uitzichten op zee het strand was niet al te druk en het restaurant ernaast kwam ook goed van pas

Naam: Pauline van Balgooy
Datum: 20 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

voor de zesde keer bij slapen aan zee geweest. Je kunt zien dat er nodig gerenoveerd moet worden maar de ligging van het park is voor mij en mijn familie het belangrijkste.
We blijven komen hoor ,
groet Pauline

Naam: Sophie van Mechelen
Datum: 19 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het was geweldig! Unieke locatie, met heerlijk huisje.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het ging niet om een park maar om strandhuisjes.
Goed geregeld, vriendelijk personeel, mooie ligging.
Enige puntje van kritiek is de badkamer. Niet schoon en wat mankementen.
Verblijf zeker voor herhaling vatbaar.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We konden pas 17.00 uur in het huisje. Schoonmaak was zeer slecht tot niet gedaan. Het bed was slecht en er ontbraken lattenbodems. Op de lakens lagen honden haren van de vorige bewoners. Bij de take-away iets afgehaald maar zeer slecht. De frieten waren veel te lang gebakken te hard om te eten, en we hadden de frieten met curry besteld terwijl er ketchup op zat.

Naam: Jet Bakkum- Heinemans
Datum: 16 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wijk aan Zee is een prachtige locatie maar overname Roompot was wel duidelijk : huisje was minder schoon ( nog vieze inlegkruisjes in wc afvalemmer.En verder zou het fijn zijn als de tussenliggende ramen halverwege zouden worden bedekt zodat je niet steeds in elkaars wijnglas kijkt ( dit ook aan vorige eigenaar gemeld)
En grotere afvalemmer in de keuken zou ook fijn zijn : nu hele week met vuilniszak in woonkamer gezeten en ook openingstijden van de kust waren onduidelijk .
Maar we hopen op verandering want hebben voor de 6 de x geboekt voor volgend jaar 😉

Naam: Rene Smit
Datum: 15 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Huisje was vies, er was een vieze theedoek en handdoek, er lag beschimmeld brood in het keukenkastje, klacht gemeld maar er is niets gedaan, bij vertrek weer gemeld, er lagen een schone theedoek en handdoek klaar nooit ontvangen!!
Bij de buren stond er een fles wijn op tafel, bij ons niet, niet erg hoor maar ik meld het even!