Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn dien je binnen 15 dagen na het boeken te betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aakomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot kan dit ot 28 dagen voor je aankomstdatum zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzgen van je boeking.
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
  • Flexibel betalen
  • Gratis wijzigen
rating-pie

Strandhuisjes Wijk aan Zee scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 329 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.7
  • Gastvrijheid
    8.8
  • Onderhoud
    7.9
  • Schoonmaak
    7.6
  • Service point
    8.7
  • Vakantieverblijf
    8.3

Bekijk 329 reviews

Naam: Simone
Datum: 16 juli 2024

Strandhuisje

Het is een unieke ervaring om in een locatie zo dicht bij het strand te verblijven.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 juli 2024

Heerlijke plek direct aan zee, ik kom al voor de 3e keer. Huisje is comfortabel genoeg, de keukeninventaris mag wat uitgebreider. Zoals een schaar, sinaaspersje

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Anne Vrieze
Datum: 05 juli 2024

Het Roompot park in Wijk aan Zee is fijn gelegen op het strand. Wel een stukje lopen van de parkeerplaats. Die was nu niet druk, maar in de zomer als het warm is, dan is er het risico dat je nergens kunt parkeren. Ik wil dan ook adviseren dat jullie ergens een eigen parkeerplaats regelen voor gasten. Helaas was het weer slecht met veel wind, toch heb ik wel genoten van een weekje rust!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Ita
Datum: 02 juli 2024

Superfijn verblijf in knus Strandhuisje!

We hebben enorm genoten, ook al omdat we goed weer hadden en elke dag konden genieten van een prachtige zonsondergang. We hebben zowel strand als duinwandelingen gemaakt, heerlijk gegeten en relaxed. In het huisje was alles aanwezig. Een hele fijne douche, we konden koken etc. En op de veranda vertoeven, uit de wind. Ik was in de veronderstelling dat we op de rij zaten waar geen honden werden toegelaten. We hadden nogal wat hondjes zowel naast en vlakbij ons. Overdag heeft dat wel wat overlast gegeven maar tot onze verbazing was het s avonds en s nachts volledig stil. Enkel het ruisen van de zee was hoorbaar. We komen zeker terug!

rating-pie
Naam: NAM Verschoor
Datum: 01 juli 2024

Heerlijk vakantiehuisje. Uitschuifbed in de kamer lag prettig. Heerlijk verblijf gehad, mede door het perfecte weer.
Geen luxe voorzieningen maar echt de focus op strand en zee.
Zonsondergangen zijn fenomenaal.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 juli 2024

Weekend ontspannen

Het was fantastisch!! Kwam hier om een weekendje te ontspannen met een vriendin waar we beide erg aan toe waren, nou we zijn heerlijk tot rust gekomen! Heerlijk dat prachtige uitzicht, we zaten op de 2e rij maar je kijkt over de 1e rij heen dus nog steeds uitkijk op zee! Was fantastisch! Ga graag snel terug!

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juni 2024

Toplocatie!

We hadden prachtig weer en dat was natuurlijk fantastisch. Kan me voorstellen met slecht weer dat het huisje dan wel erg klein is.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juni 2024

Wij hebben het prima naar ons zin gehad,👍en prachtig weer gehad super👍

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Janneke Bos
Datum: 28 juni 2024

Een fantastische week!
Geweldige Locatie en Ligging
Vriendelijk&Schoon!
Strandhuisjes Wijk aan Zee van de Roompot komen wij zeker terug👌🐚☀️
De service is uitmuntend.
Ik was mijn portemonnee/tasje vergeten met inhoud en deze word aangetekend opgestuurd!🙏

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: M de Boer
Datum: 24 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn dien je binnen 15 dagen na het boeken te betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aakomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot kan dit ot 28 dagen voor je aankomstdatum zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzgen van je boeking.