Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn dien je binnen 15 dagen na het boeken te betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aakomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot kan dit ot 28 dagen voor je aankomstdatum zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzgen van je boeking.
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
  • Flexibel betalen
  • Gratis wijzigen

Strandhuisjes Wijk aan Zee scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 269 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het was de 2e keer dat ik genoten heb van mijn verblijf in het strandhuisje in Wijk aan Zee , ik was met mijn 2 honden en we hebben de hele week storm en regen gehad op de laatste dag ( zondag ) na maar tòch was het genieten van het lopen op het strand en later in het huisje opdrogen ...kom zeker nog een keer terug ...

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prachtig huisje , mooi uitzicht, veilig voor hond en kinderen. Duidelijk uitleg. Alleen je moet ver lopen met bolderkarren en heuvel op en af … voor mensen slecht ter been raad in dit niet aan

rating-pie

Naam: Marianne
Datum: 23 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

De plaats aan het strand was zoals we ons hadden voorgesteld. Keurig huisje, prima veranda met goede stoelen. Keukenapparatuur goed en voldoende serviesgoed. Stapelbedden wel wat klein en vooral smal. Fijne douche.

Voor de prijs die je voor het verblijf moet betalen mag er ook wel een tv aanwezig zijn. Het is niet iets wat je per se in een vakantie nodig hebt, maar aan het einde van het seizoen en/of slechter weer wel. (Wellicht is het niet goed mogelijk vanwege aansluitingen.) Wij hadden laptop meegenomen, maar het was niet duidelijk welk password voor de wifi-aansluiting gebruikt moest worden. De QR-code werkte wel voor telefoon, maar niet voor laptop. Informatie kon niet gemakkelijk ingewonnen worden omdat zowel servicepoint als restaurant niet (regelmatig) geopend was.

rating-pie

Naam: Edwige Fallon
Datum: 22 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Ik vind de huisjes mooi ingericht, er zou wat meer keukengerief mogen zijn maar ben een beetje teleurgesteld van de ligging. Heel veel huisjes , weinig natuur. Ook in de duinen mag er niet gewandeld worden en in de verte ziet men de fabriekstorens en de grijze lucht die eruit komt..

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Huisje met stapelbed, slecht geslapen bovenin, dan maar op slaapbank met doorgelegen matrassen..
Lawaaiig van mensen op de tweede rij tot diep in de nacht en blaffende honden.

Verder zou het echt fijn zijn als er tussen de huisjes afplakfolie op het glas
of zo iets, kwam, je zit echt bij elkaar op schoot!
groet Mirjam Heinemans

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij hebben na een zware periode een heerlijk verblijf gehad en genoten van het huisje, strand en omgeving.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

als je aankomt ben je meteen op vakantie. We hebben dit al voor de 8e keer gedaan met de hele familie en zolang de

kleinkinderen er door het hele jaar naar vragen zie je ons zeker terug.

Het is heerlijk ontspannen en eigenlijk maakt het niet zoveel uit hoe het weer is.

rating-pie

Naam: Lisette Colbers
Datum: 18 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Fijn en verrassend verblijf.
Schoon verblijf.
Misschien iets van verlichting op het terrasje.
En we misten een waslijntje dat zou fijn zijn geweest.
Plankje op badkamer zou ook handig zijn.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Aankomst was verwarrend, wij stonden met de auto bij de slagboom (adres uit de informatieve brief). We moesten bij andere gasten navragen wat de bedoeling was. Moesten we een eindje terug al parkeren, daarna weer terug naar receptie zoeken. En dan weer terug naar auto om spullen te halen.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn dien je binnen 15 dagen na het boeken te betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aakomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot kan dit ot 28 dagen voor je aankomstdatum zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzgen van je boeking.