Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn dien je binnen 15 dagen na het boeken te betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aakomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot kan dit ot 28 dagen voor je aankomstdatum zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzgen van je boeking.
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
  • Flexibel betalen
  • Gratis wijzigen
rating-pie

Strandhuisjes Wijk aan Zee scoort gemiddeld een 9,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 274 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.9
  • Gastvrijheid
    9
  • Onderhoud
    8.2
  • Schoonmaak
    7.9
  • Service point
    8.8
  • Vakantieverblijf
    8.5

Bekijk 274 reviews

Naam: Meike Werner de Groot
Datum: 05 april 2024

1 berbeterpunt: men moet betalen voor de honden. Ik zou dan minimaal honden drinkbakken in de inventaris doen (en eventueel hondenkleedjes)

Deurmat zou ook fijn geweest zijn bij de entree.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2023

Het was de 2e keer dat ik genoten heb van mijn verblijf in het strandhuisje in Wijk aan Zee , ik was met mijn 2 honden en we hebben de hele week storm en regen gehad op de laatste dag ( zondag ) na maar tòch was het genieten van het lopen op het strand en later in het huisje opdrogen ...kom zeker nog een keer terug ...

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2023

Prachtig huisje , mooi uitzicht, veilig voor hond en kinderen. Duidelijk uitleg. Alleen je moet ver lopen met bolderkarren en heuvel op en af … voor mensen slecht ter been raad in dit niet aan

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    4
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Marianne
Datum: 23 september 2023

De plaats aan het strand was zoals we ons hadden voorgesteld. Keurig huisje, prima veranda met goede stoelen. Keukenapparatuur goed en voldoende serviesgoed. Stapelbedden wel wat klein en vooral smal. Fijne douche.

Voor de prijs die je voor het verblijf moet betalen mag er ook wel een tv aanwezig zijn. Het is niet iets wat je per se in een vakantie nodig hebt, maar aan het einde van het seizoen en/of slechter weer wel. (Wellicht is het niet goed mogelijk vanwege aansluitingen.) Wij hadden laptop meegenomen, maar het was niet duidelijk welk password voor de wifi-aansluiting gebruikt moest worden. De QR-code werkte wel voor telefoon, maar niet voor laptop. Informatie kon niet gemakkelijk ingewonnen worden omdat zowel servicepoint als restaurant niet (regelmatig) geopend was.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Edwige Fallon
Datum: 22 september 2023

Ik vind de huisjes mooi ingericht, er zou wat meer keukengerief mogen zijn maar ben een beetje teleurgesteld van de ligging. Heel veel huisjes , weinig natuur. Ook in de duinen mag er niet gewandeld worden en in de verte ziet men de fabriekstorens en de grijze lucht die eruit komt..

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2023

Huisje met stapelbed, slecht geslapen bovenin, dan maar op slaapbank met doorgelegen matrassen..
Lawaaiig van mensen op de tweede rij tot diep in de nacht en blaffende honden.

Verder zou het echt fijn zijn als er tussen de huisjes afplakfolie op het glas
of zo iets, kwam, je zit echt bij elkaar op schoot!
groet Mirjam Heinemans

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2023

Wij hebben na een zware periode een heerlijk verblijf gehad en genoten van het huisje, strand en omgeving.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2023

als je aankomt ben je meteen op vakantie. We hebben dit al voor de 8e keer gedaan met de hele familie en zolang de

kleinkinderen er door het hele jaar naar vragen zie je ons zeker terug.

Het is heerlijk ontspannen en eigenlijk maakt het niet zoveel uit hoe het weer is.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Lisette Colbers
Datum: 18 september 2023

Fijn en verrassend verblijf.
Schoon verblijf.
Misschien iets van verlichting op het terrasje.
En we misten een waslijntje dat zou fijn zijn geweest.
Plankje op badkamer zou ook handig zijn.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 september 2023
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn dien je binnen 15 dagen na het boeken te betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aakomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot kan dit ot 28 dagen voor je aankomstdatum zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzgen van je boeking.