Aankomst en vertrek

Parkeren

Parkeren in Wijk aan Zee is gratis. Het dichtstbijzijnde parkeerterrein is Parkeerplaats Noorderbad in de straat Dorpsduinen. Vanaf deze parkeerplaats is het ongeveer 550 meter lopen naar je vakantieverblijf.

Bagage

Om je bagage gemakkelijk te vervoeren kun je een bolderwagen gebruiken. Deze vind je op het strand. Zet na gebruik de bolderwagen direct terug, zodat anderen deze ook kunnen gebruiken.

Barbecue├źn en open vuur

Barbecue├źn op de veranda of op het strand is in verband met de brandveiligheid en de regels van de gemeente niet toegestaan. Ook mag je geen kampvuur op het strand maken.

Drinkwater

In de Beach Houses is een normale wateraansluiting aanwezig. Je kunt het water uit de kraan dus gewoon drinken.

Huisdieren

Het meenemen van 1 of 2 huisdieren is toegestaan in een deel van de vakantieverblijven. Hiervoor geldt een toeslag. Bij Strandpaviljoen De Kust zijn huisdieren toegestaan. Laat de hond zijn behoefte doen bij de zee en ruim de poep altijd op. Zo kunnen kinderen veilig op een schoon strand spelen. Van mei tot en met oktober geldt een aanlijnplicht tussen 9.00 uur en 19.00 uur. Ongeveer 300 meter verder op het strand mogen honden altijd loslopen.

Toegankelijkheid

De Beach Houses liggen op het strand en zijn bereikbaar via enkele treden of een trap. Hierdoor zijn de Beach Houses minder geschikt voor personen die slecht ter been zijn. Heb je tijdens je verblijf een strandrolstoel nodig? Deze kun je bij Heliomare huren.

Wifi

Je maakt gratis gebruik van wifi. De code vind je in je Beach House.

Aankomst

Vanaf 16.00 uur is je Beach House beschikbaar. De sleutel kan je ophalen bij Strandpaviljoen De Kust. Bij aankomst zijn de bedden voor je opgemaakt. Ook ligt er eenmalig een pakket keukenlinnen voor je klaar.

Vertrek & administratieve afhandeling

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Het strandhuisje laat je natuurlijk netjes achter. De eindschoonmaak hoef je niet te doen, dat regelen wij. Doe voor vertrek altijd het volgende:

  • Lever je gehuurde materialen in bij het strandpaviljoen.
  • Zet meubels terug op de oorspronkelijke plek.
  • Haal het beddengoed af, verzamel keuken- en handdoeken en leg alles in kussenslopen in de woonkamer.
  • Zet het servies schoon terug in de kast staat.
  • Leeg de prullenbakken en breng het vuilnis weg. Op het strand staan afvalcontainers.

Sleutel inleveren

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten. De sleutel mag je aan de binnenkant van de deur laten zitten. Je kunt jezelf afmelden bij het schoonmaakhuisje. Vertrek je eerder? Dan kan je de sleutel afgeven bij Strandpaviljoen De Kust.

Terugstorten van de borg

Wij storten de borg binnen 7 dagen terug op je rekening als het verblijf netjes en schadevrij is achtergelaten en de inventaris compleet is. Is dat niet het geval, dan betalen we de reparaties of schoonmaakwerkzaamheden van de borg. Dit laten we altijd aan je weten.